Ocene o Titanium

 • Žan
  Sprva sem kupil gel Titanium za izboljšanje erekcije. 3 dni po nanosu sem opazil rezultat železa. In po 2 tednih je moj penis zrasel za 3 cm. In zdi se mi, da je povečana občutljivost, intima sama prehaja živahno in z orgazmom. Še dobro, da sem naročil 2 tubi.
  Titanium
 • Jan
  Uporabe gela Titanium ni bilo mogoče vsak dan, vendar je izboljšanje intimnosti postalo opazno po tretjem odmerku. Zdaj kremo pogosto uporabljam 30 minut pred seksom. Hitro se vpije in ne obarva spodnjic. Seks se izkaže za kakovostnega in dolgotrajnega. Velikost penisa se je prav tako spremenila na bolje.
  Titanium
 • David
  Gel Titanium mi je predstavila deklica. Res nisem verjel v rezultat, bil sem dvomljiv, vendar sem moral nekaj storiti s počasno erekcijo. Dva tedna sem pozabil na težavo, začel eksperimentirati z dekletom, igrati igre vlog. Bilo je, kot da bi se v meni odprl drugi veter, penis se je povečal za 4 cm.
  Titanium
 • Luka
  Ne dvomim o svojem nakupu. Na internetu sem naročil gel Titanium. Član se je povečal za 4 cm. To mi je povsem dovolj. Podaljšalo se je tudi trajanje intimnosti. Prej me je deklica pogosto obtoževala, da sem hitro prišla. In zdaj se lahko pohvalim z jekleno vzdržljivostjo.
  Titanium
 • Žiga
  Gel Titanium je varno in učinkovito zdravilo za povečanje penisa. Naročil sem ga prek spleta in vse moje težave so bile rešene. Član je postal večji in debelejši, dolgo ga ne morem dokončati, dekle pripeljem v orgazem.
  Titanium
Uporabniška ocena Titanium
5
18