Izkušnja uporabe Titanium

Andrew Barshmel, Rim, Gel Experience

Izkušnje z uporabo gela Titanium avtorja Andrewa iz Rima

O tem res ne bi rad govoril, bi pa rad povedal nekaj besed o Titanium. Stara sem 28 let. Včasih je imel aktivno spolno življenje. Ves čas so bila dekleta. Bližje do 26. leta sem začel opažati gnus pred seksom, ob pogledu na deklico nisem vstal, na splošno je bilo nekaj apatije in sam penis je bil mlitav. Bilo me je sram iti k zdravniku in kaj bi mi svetoval?

Spoznavanje droge

Odločil sem se za brskanje po internetu in naletel na kremo Titanium. Prebral sem kritike, bile so večinoma pozitivne. Odločil sem se za nakup na uradni spletni strani proizvajalca. Konec prvega tedna sem videl, da se mi penis povečuje. Pa ne samo po dolžini, ampak tudi po premeru. Z vsakim tednom uporabe je bil rezultat očiten. In močno vznemirim dekle, s katero hodim.

Sama deklica je ugotovila, da se rada seksa z mano. Zdaj sem postala bolj samozavestna v postelji, partnerjev ne menjam, samo ena konstanta. Penis mi je zrasel za 5 cm, erekcija je postala močnejša.

Pozitivne lastnosti gela Titanium:

    fotografija gela, izkušnje z uporabo Titanium
  • Naravna sestava. Sintetična lekarniška zdravila imajo seznam neželenih učinkov in kontraindikacij. Gel Titanium je razvit na osnovi naravnih sestavin, zato je v kombinaciji z vsemi zdravili in se prodaja brez recepta.
  • Kompleksen pristop. Gel ne vpliva samo na penis, temveč tudi na možganske centre, zaradi katerih se proizvaja testosteron.
  • Pomanjkanje zasvojenosti. Zdravilo ne povzroča zasvojenosti in zagotavlja dolgotrajne rezultate.
  • Hitro ukrepanje. Zahvaljujoč aktivnim sestavinam se gel hitro absorbira in začne takoj delovati.

Kako uporabiti

Uporaba je zelo enostavna - gel morate nanesti na penis in nežno vtirati, dokler se penis ne vpije in gladko raztegne penis. Postopek je treba vsak mesec ponavljati vsak mesec.

Vse te prednosti sem začutil sam, zato sem napisal ta pregled, da priporočam to orodje vsakemu moškemu, da bi izboljšal spolne odnose.