Kako povečati penis

Povečanje penisa s podaljškom

Mnogi moški so nezadovoljni z velikostjo svojega penisa. Zdravniki pa pravijo, da so glavni razlogi nezmožnost uporabe organa, nezadovoljstvo ženske s spolom in stereotipi.

Danes obstaja veliko možnosti za povečanje penisa. Mnogi ljudje mislijo, da bo le operacija povečala dolžino in debelino moškega penisa, vendar se danes uporabljajo številne alternativne metode, ki omogočajo podaljšanje moškega dostojanstva doma. Glavna stvar je, da jasno vse pretehtamo, analiziramo, koliko je situacija resnično problematična, ali je vredno poseči po kakršnih koli ukrepih za povečanje moškega genitalnega organa.


Povprečna velikost penisa in norme za določeno starost

Treba je opozoriti, da natančen koncept "norme" v velikosti penisa ne obstaja. Kljub temu pa lahko na podlagi statističnih študij opazimo nekatere težnje.
Rast penisa se začne s puberteto v starosti 9 let. V mirnem stanju (ki ni v pokončnem položaju) so povprečne vrednosti naslednje:

 • Pri 10-12 letih je povprečna velikost moškega genitalnega organa 4 cm. Vsako leto se poveča za 0, 5-1 cm. Odstopanja od norme so lahko znotraj enega in pol cm.
 • 13-15 let - povprečna dolžina 5-6 cm.
 • 16-18 let - povprečna dolžina penisa 7-9 cm.

V vznemirjenem stanju (erekcija) je povprečna dolžina moškega penisa:

 • 10-12 let - 9-10 cm;
 • od 13 do 15 let - norma je 12-15 cm;
 • 16-18 let - 13-16 cm.
 • od 18. leta se dolžina penisa poveča do maksimuma, poznejše spremembe pa opazimo le v premeru.

Načini za povečanje penisa

Vsak dan obstajajo novi načini za podaljšanje moškega genitalnega organa. Rezultat je mogoče zagotoviti le pri uporabi kirurškega posega.

Delovanje. To je najbolj radikalna možnost, ne upa si vsak moški povečati genitalnega organa s kirurškim posegom. Seveda so druge metode kirurgije slabše, vendar je njihova visoka cena izven dosega mnogih. Obstajata 2 vrsti kirurških posegov:

 • Povečanje dolžine.
 • Zgoščevanje.

V kliniki lahko z operacijo lokalno anestezijo penis povečate do 4 centimetre. Ta postopek se imenuje plastika in se imenuje ligamentotomija. Faloplastika se izvaja predvsem v zasebnih klinikah in uroloških centrih.

Ali je mogoče doma povečati dolžino penisa?

Alternativne metode povečanja penisa doma vključujejo vadbo. To so lahko: masaža, raztezanje, jelqing, samozadovoljevanje, Keglove vaje, vaje Aarona Kemmerja.

 1. Sporočilo. Struktura moških spolnih organov vključuje gobasta telesa, katerih stimulacija z masažo pomaga povečati pretok krvi do njih, zaradi česar se širijo.
 2. Raztezanje. Ta metoda vključuje povečanje dolžine penisa z raztezanjem, hkrati pa obstaja možnost zmanjšanja debeline.
 3. Jelqing. Bistvo tehnike spominja na masažo, njena učinkovitost pa temelji na podobnem mehanizmu delovanja. Jelqing se lahko izvaja v treh različicah: suha, mokra, z mazanjem.
 4. Masturbacija. Če je cilj moškega povečanja penisa 1-2 centimetra, bo na pomoč prišla redna samozadovoljevanje. Pozitiven učinek je povezan s povečanim pretokom krvi v penis, kar je osnova za večino možnosti za podaljšanje moškega dostojanstva.
 5. Keglove vaje. Vaje so namenjene krepitvi mišic medenične diafragme. Glavna naloga izvajanja takšnih vaj je koncentracija in prepoznavanje teh mišic. Da bi moški našel mišice medenične diafragme, mora iti na stranišče, ko je malo potrebe, in v procesu uriniranja ta postopek izmenično ustavi in nadaljuje, poskuša začutiti mišice, ki se trenutno napenjajo ustavljanja.
 6. Vaje Aaron Kemmer. Ta avtor je izdal posebno knjigo, ki govori o tem, kako lahko povečate penis.
 7. Uporaba podaljška. Doma lahko penis povečate s podaljškom. So več vrst: vakuum, pas, zanka. Uporaba podaljškov pomaga ne le povečati penis v širino ali dolžino, temveč tudi popraviti ukrivljenost. Pomanjkljivost te metode je, da je uporaba naprave dolgotrajna in lahko traja več ur na dan. Toda učinek je zelo oprijemljiv in dolgoročen.
 8. Črpalka za vodo. Bistvo metode podaljševanja vakuumske črpalke je spodbuditi pretok krvi v penis. Rezultat ostane v mirnem stanju penisa, vendar učinek traja največ en dan.
 9. Kreme, mazila, geli. Krema ali gel s kratkoročnim učinkom bo ustrezal vsem - vsebuje sestavino, ki povzroči povečanje glave in samega penisa. Pri izbiri mazila za dolgoročni učinek se je treba posvetovati z zdravnikom. Priporočil vam bo pravo sestavo.

Soda bikarbona

Soda stane peni in se prodaja povsod, zato so možnosti povečanja penisa z njo učinkovite in poceni.

 • Za pripravo obkladkov zmešajte sodo z medom in nanesite po celotni dolžini penisa (razen glave).
 • Kopeli - z njihovo pomočjo izboljšajo oskrbo s krvjo. Postopek se izvaja pred seksom, pri čemer je že prej dosegla erekcijo.
 • Piling s sodo pomaga povečati penis in je koristen za preprečevanje uroloških bolezni. Postopek se izvede po vročem prhanju, po katerem se na penis nanese vlažilna krema.
 • Soda masaža. Oljčno olje se nanese na moško dostojanstvo, nato soda in masaža poteka z mehko gobico 5 minut. Nato po dveh minutah temeljito sperite.

Ljudska zdravila za povečanje penisa

Tradicionalna medicina ponuja tudi številne recepte za povečanje penisa. Različna zelišča, soda bikarbona in čebelji izdelki so se odlično izkazali.

V naravi je zares majhnih članov največ pet%. Zato se ne zadržujte na dolžino. Naučite se pravilno uporabljati svoj instrument, da ženska ne ostane ravnodušna.